Udskiftning af vinduer gør en mærkbar forskel

Skal dine vinduer skiftes? Så er der professionel hjælp at hente til udskiftning af vinduer lige her hos Tisvilde Bygge Service ApS. Vi har mange års erfaring inden for montering af vinduer og døre, og vi står også klar til at hjælpe dig. Vi servicerer primært kunder i Gribskov, Halsnæs og Hillerød kommune.

Vinduerne er en stor del af husets facade. Du kan derfor mærke en stor forskel på dit energiforbrug, hvis du udskifter dine gamle vinduer med nye energivinduer. Vi udskifter gerne dine vinduer med nye kvalitetsvinduer og døre fra en af landets førende leverandører, Outrup.

Vi er hos Tisvilde Bygge Service altid klar til at rådgive dig, så du får den bedste løsning, der passer til din bolig. Vi har forhandlet Outrup-vinduer i over 20 år og har derfor et indgående kendskab til netop disse vinduer. Din udskiftning af vinduer er derfor i trygge hænder hos os.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer afhænger af flere forskellige ting. Det kommer an på, hvor mange ruder der skal skiftes, samt hvor mange lag glas du har behov for. Når du samarbejder med os, er du altid garanteret konkurrencedygtige priser på nye vinduer, som passer til dine behov. 

Vi tilbyder fremtidssikrede energiløsninger. Fra 1. januar 2021 træder kravet i bygningsreglement 2020 om brug af A-mærkede vinduer i kræft. Dette medfører i praksis, at alle vinduer, der udskiftes i helårsboliger skal være A-mærkede 3-lags vinduer. 2-lags termovinduer må dog stadig anvendes i sommerhuse og uopvarmede rum i helårsboliger. 3-lags termoruder har en høj isoleringsværdi, der holder varmen inde samtidig med, at sollyset udefra kan opvarme din bolig, hvilket gør, at varmetabet bliver væsentligt minimeret.

Med Outrup-vinduer og -døre får du en fremtidssikret energiløsning til din bolig. Derudover er du garanteret, at dit hjem overholder de nye energikrav for 2020.

outruplogo

Kontakt os for at høre mere eller få et tilbud på din udskiftning af vinduer

Ønsker du at modtage et godt tilbud på udskiftning af vinduer hos dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 52 11 32 11 eller e-mail info@tisvilde-byggeservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se mere på www.outrup.dk

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Følg Tisvilde Bygge Service ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Få et uforpligtende tilbud →

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tisvilde Bygge Service ApS

Vi er et mindre tømrerfirma med mere end 30 års erfaring inden for branchen. 

Vores tilgang til alle vores opgaver er, at vi altid leverer et godt stykke håndværk i høj kvalitet.

CVR: 41954264

Kontakt

Tisvilde Bygge Service

Kælderbjergvej 4, 3210 Vejby

E-mail: info@tisvilde-byggeservice.dk