Drømmer du om at bygge et nyt hus? Så står vi hos Tisvilde Byggeservice klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for nybyggeri, hvor vi både kan varetage snedker- og tømreropgaver. Vi servicerer primært kunder fra Vejby, Gribskov, Helsinge og Hillerød, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vi har både udført tømrer- og snedkerarbejde på nybyg, tilbyg og renoveringer, og kan derfor tilbyde dig stor ekspertise på disse områder. Vi hjælper med alt fra nybyggeri af sommerhus til renovering af køkken eller bad. Vi kan ligeledes varetage byggestyring samt hele entreprisen når du skal bygge nyt hus. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp. Byg nyt hus!

Kontakt os for at komme tættere på drømmen

Mangler du professionel hjælp til en form for nybyggeri? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi varetager alt fra nybyg af træhuse til renovering af badeværelse – altid til konkurrencedygtige priser.

Ring til os i dag på telefon 52 11 32 11 eller skriv en e-mail til info@tisvilde-byggeservice.dk for et uforpligtende tilbud på et nybygget hus eller en tilbygning.​ Vi ser frem til at hjælpe dig med dit nybyggeri!