Har du brug for professionel rådgivning i forbindelse med nybyggeri, tilbygning, ombygning eller renovering, så tilbyder Tisvilde Bygge Service hjælp med alt fra gennemsyn af tegninger til tilsyn på pladsen og deltagelse i afleveringsforretninger - alt hvad I har brug for, at komme trygt og sikkert igennem byggeprocessen. 

Vi hjælper dig med at sikre, at dit projekt bliver udført i den rigtige kvalitet, og med de rigtige løsninger.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Gennemsyn af tegninger
  • Bygherrerådgivning og tilsyn
  • Rådgivning til udvælgelse af materialer

Det, som gør vores rådgivning speciel, er, at den er uvildig, og at den altid tilgodeser dine interesser. Det betyder, at du ikke behøver være bange for, at rådgivningen sender dig i én bestemt retning – det hjælper dig derimod til, at overveje flere sider af samme sag, så du altid finder den løsning, som passer dig bedst, men som samtidig giver mening for dit projekt.​

Vi har 15 års erfaring med projektering, udvikling og opførelse af enfamiliehuse fra tidligere job som byggeleder på enfamiliehuse og har en meget bred og teknisk erfaring inden for alle defaggrupper, der er involveret i et byggeprojekt.

Skal du bygge i Nordsjælland eller Storkøbenhavn og har brug for en erfaren byggerådgiver skal du ikke tvivle - vi sørger for i bliver hjulpet godt igennem hele byggeprocessen.