Går du og drømmer om flere kvadratmeter til hjemmet? En tilbygning er en god løsning når du vil have mere plads i hjemmet. Vi har igennem årene hjulpet flere kunder med at tilbygning til hus. Vi har igennem den tid dannet os en lang række erfaringer indenfor arbejdsområdet og er nu en sikker løsning på en professionel og flot tilbygning.

Igennem årene har vi bygget vores virksomhed på tilfredse kunder. Vi sætter en stor ære i vores arbejde og gør altid vores ypperste for at give kunden en god oplevelse og levere et godt resultat. Så når du får udført en tilbygning af Tisvilde Bygge Service ApS kan du regne med en gennemført og flot løsning.

Fordele ved tilbygning

Da de fleste hovedsageligt foretager en tilbygning for at få mere plads i hjemmet er det tydeligvis den mest indlysende fordel. En fordel færre tænker på, er den øgede ejendomsværdi der følger med en tilbygning. Ja, tilbygning er ikke kun en god investering for dig i hverdagen, men også fremtiden. Skulle du en dag få lyst til at sælge boligen vil du kunne få mere ud af salget, pga. din investering.

Hvad koster en tilbygning til huset?

Når det kommer til en tilbygning kan det være svært at sætte en fast pris, da parametrene kan være meget varierende. De typiske faktorer man skal have i tankerne med hensyn til prisen er bl.a.:

  • Tilbygningens størrelse
  • Hvilken slags tilbygning? (normalt rum, køkken eller badeværelse?)
  • Hvilke materialer skal bruges?
  • Geografiske område af boligen
  • Døre og vinduer
  • Gulvtype

Det er altid klogt at få styr på økonomien og prisen som det første, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser. Kontakt os i dag og få udarbejdet en estimeret pris hurtigst muligt for arbejdet.

Få et uforpligtende tilbud på en tilbygning i Helsinge, Hillerød & Vejby

Har du brug for vores hjælp med en tilbygning er du velkommen til at ringe på 52 11 32 11, eller skrive en detaljeret e-mail til os på info@tisvilde-byggeservice.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.