Skal du brug dør- eller vinduesudskiftning? Vi har mange års erfaring inden for udskiftning af døre og vinduer, og vi står klar til at hjælpe dig. Vi servicerer primært kunder i i Helsinge, Hillerød & Vejby.

Vinduerne er en stor del af husets facade. Du kan derfor mærke en stor forskel på dit energiforbrug, hvis du udskifter dine gamle vinduer med nye energivinduer. Vi udskifter gerne dine vinduer med nye kvalitetsvinduer og døre fra en af landets førende leverandører, Outrup.

Vi er hos Tisvilde Bygge Service altid klar til at rådgive dig, så du får den bedste løsning, der passer til din bolig. Vi har forhandlet Outrup-vinduer i over 20 år og har derfor et indgående kendskab til netop disse vinduer. Din udskiftning af døre og vinduer er derfor i trygge hænder hos os.

Hvad koster dør- og vinduesudskiftning?

Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer afhænger af flere forskellige ting. Det kommer an på, hvor mange ruder der skal skiftes, samt hvor mange lag glas du har behov for. Når du samarbejder med os, er du altid garanteret konkurrencedygtige priser på nye vinduer, som passer til dine behov.

Mindre varmetab med nye vinduer

Vi tilbyder fremtidssikrede energiløsninger når vi udskifter døre og vinduer. Fra 1. januar 2021 trådte kravet i bygningsreglement 2020 om brug af A-mærkede vinduer i kræft. Dette medfører i praksis, at alle vinduesudskiftninger i helårsboliger skal være A-mærkede 3-lags vinduer. 2-lags termovinduer må dog stadig anvendes i sommerhuse og uopvarmede rum i helårsboliger. 3-lags termoruder har en høj isoleringsværdi, der holder varmen inde samtidig med, at sollyset udefra kan opvarme din bolig, hvilket gør, at varmetabet bliver væsentligt minimeret.

Med Outrup-vinduer og -døre får du en fremtidssikret energiløsning til din bolig. Derudover er du garanteret, at dit hjem overholder de nye energikrav for 2020.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer

Skal du have udskiftet dine vinduer eller dine døre er du velkommen til at tage fat i os.
Vi har stor erfaring med dør- og vinduesudskiftning. Kontakt os på telefon 52 11 32 11, e-mail info@tisvilde-byggeservice.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer.