Drømmer du om at renovere dit hus indvendigt? Så står vi hos Tisvilde Bygge Service klar med professionel hjælp. Vi har mange års erfaring indenfor renovering af hus, og kan derfor hjælpe dig med enhver opgave på området. Vi arbejder som byggefirma i Gribskov kommune og har blandt andet udført arbejde i Helsinge, Hillerød og Vejby.

Renovering af hus er som regel et større projekt. Det er derfor vigtigt, at du tænker dig om, inden byggeriet starter. Dermed får du løsninger, der passer til dine forventninger til et nyrenoveret hus. Vi afholder altid et opstarts-/idémøde i huset, inden vi går i gang med selve renoveringen. Derved sørger vi for at drømme, forventninger og resultater går hånd i hånd.

Fordele ved renovering af huset?

Renovering af hus kan komme i mange former. Det kan være alt fra et nyt køkken til vinduesudskiftning. Fordelene er varierende afhængig af hvilken slags renovering der er tale om. En fordel alle renoveringsopgaver har tilfælles er at de øger værdien på dit hus. Selvfølgelig er forhøjelsen i brugsværdien og vurderingsværdien afhængig af hvilke ændring der er blevet foretaget under renovering af huset, men som en regel stiger husets værdi typisk.

Typer af renovering vi tilbyder i Helsinge, Hillerød og Vejby

Der er flere typer renovering når det gælder huse. Vi tilbyder renovering af hus i form af bl.a.:

Har du en opgave der ikke hører ind under ovenstående kriterier, er du stadig velkommen til at kontakte os. Vi har over 30 års erfaring med tømrerfaget, så vores kompetencer rækker langt. Har du en tømreropgave, kan vi helt sikkert finde en løsning på dit problem.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af hus

Skal du bruge hjælp til renovering af huset, er du mere end velkommen til at give os et kald på
52 11 32 11. Alternativt kan du skrive en detaljeret e-mail til os på info@tisvilde-byggeservice.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på renovering af hus.