Erfaren tagrenovering i Helsinge, Hillerød & Vejby

Har dit tag fået skader, trænger det til at blive renoveret eller skal du have konstruktion på et helt nyt tag sat i gang? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Hos Tisvilde Bygge Service udfører vi alle typer af tagrenovering. Uanset om det er udskiftning af enkelte tagsten eller udskiftning af hele tagkonstruktioner, er vi de rette at kontakte.

Har du brug for vores hjælp med tagrenovering, står vi til rådighed i både i Helsinge, Hillerød & Vejby.

Vi kan opsætte alt fra tagplader og tegl til skifer, alt efter hvilket tag du ønsker. Vi lægger altid stor vægt på en grundig rådføring, når det kommer til udskiftning af nyt tag, da der er flere ting, som spiller ind. Det er blandt andet vigtigt at overveje, hvilket udtryk dit hus skal have, og hvilken tagbelægning du skal vælge.

Grundig tagrenovering og efterisolering

Viser det sig, at dit tag har fået større tagskader, og vi skal udskifte mere end 25 % af klimaskærmen, skal vi efterisolere dit tag. Der findes en række energikrav ved større tagrenoveringer, som vi naturligvis altid følger.

Når vi skal efterisolere i forbindelse med tagrenovering, bruger vi enten papiruld eller rockwool. Dette afhænger af dine ønsker. Vi anbefaler tit papiruld, da det giver en tæt sammenslutning omkring de nuværende installationer, du har på dit loft. Det er derudover også en miljørigtig løsning.

Vi tilbyder altid kompetent rådgivning ved enhver form for tagrenovering. Du er desuden sikret konkurrencedygtige priser her hos os.

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering i Helsinge, Hillerød & Vejby

Har du et tag der skal renoveres er du velkommen til at kontakte os. Vi tager altid ud og vurderer taget, inden vi påbegynder på tagrenoveringen. Herved undgår vi misforståelser, og sikrer, at du bliver glad for det færdige resultat.

Du kan kontakte os på telefon 52 11 32 11, e-mail info@tisvilde-byggeservice.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud på tagrenovering.