Brede kompetencer inden for tagrenovering

Har dit tag fået skader? Eller trænger det til at blive renoveret? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Hos Tisvilde Bygge Service ApS udfører vi alle typer af tagrenovering, uanset om det er udskiftning af enkelte tagsten eller udskiftning af hele tagkonstruktioner, er vi de rette at kontakte. 

Vi står til rådighed i både Vejby, Gribskov, Helsinge, Hillerød og omegn.

Vi kan opsætte alt fra tagplader og tegl til skifer, alt efter hvilket tag du ønsker. Vi lægger altid stor vægt på en grundig rådføring, når det kommer til udskiftning af nyt tag, da der er flere ting, som spiller ind. Det er blandt andet vigtigt at overveje, hvilket udtryk dit hus skal have, og hvilken tagbelægning du skal vælge.

Vi udfører tagrenovering af høj kvalitet hos dig

Viser det sig, at dit tag har fået større tagskader, og vi skal udskifte mere end 25 % af klimaskærmen, skal vi efterisolere dit tag. Der findes en række energikrav ved større tagrenoveringer, som vi naturligvis altid følger. 

Når vi skal efterisolere i forbindelse med tagrenovering, bruger vi enten papiruld eller rockwool. Dette afhænger af dine ønsker. Vi anbefaler tit papiruld, da det giver en tæt sammenslutning omkring de nuværende installationer, du har på dit loft. Det er derudover også en miljørigtig løsning.

Vi tilbyder altid kompetent rådgivning ved enhver form for tagrenovering. Du er desuden sikret konkurrencedygtige priser her hos os.

Kontakt os for flere oplysninger om dit nye tag

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi kan rådgive dig. Ønsker du, at vi skal foretage tagrenovering på dit tag, tager vi altid ud og vurderer taget, inden vi påbegynder arbejdet. Herved undgår vi misforståelser og sikrer, at du bliver glad for det færdige resultat.

Kunne du tænke dig at høre mere om renovering af tag, kan du kontakte os på telefon 52 11 32 11 eller e-mail info@tisvilde-byggeservice.dk, så vender vi tilbage snarest. Vi ser frem til at hjælpe dig med din tagrenoverig!

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Følg Tisvilde Bygge Service ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Få et uforpligtende tilbud →

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tisvilde Bygge Service ApS

Vi er et mindre tømrerfirma med mere end 30 års erfaring inden for branchen. 

Vores tilgang til alle vores opgaver er, at vi altid leverer et godt stykke håndværk i høj kvalitet.

CVR: 41954264

Kontakt

Tisvilde Bygge Service

Kælderbjergvej 4, 3210 Vejby

E-mail: info@tisvilde-byggeservice.dk