Renovering af hus udført af professionelt firma​

Drømmer du om at renovere dit hus indvendigt? Så står vi hos Tisvilde Bygge Service ApS klar med professionel hjælp. Vi har mange års erfaring inden for renovering af hus, og derfor kan vi hjælpe dig med enhver opgave på området. Vi arbejder som byggefirma i Gribskov kommune og har blandt andet udført arbejde i Helsinge, Hillerød og Vejby.

Ombygning af hus er som regel et større projekt. Det er derfor vigtigt, at du har tænk dig om, inden byggeriet starter. Dermed får du løsninger, der passer til dine forventninger til et velrenoveret hus. Vi afholder altid et opstarts-/idémøde i huset, inden vi går i gang med selve renoveringen. Derved sørger vi for at drømme og forventninger bliver opfyldt.

Kontakt os og hør om dine muligheder ved renovering af hus

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et uforpligtende tilbud på dit renoveringsprojekt. Vi står klar til at foretage enhver form for renovering af hus lige efter dine ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon 52 11 32 11 eller e-mail info@tisvilde-byggeservice.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​ Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering af hus!

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Følg Tisvilde Bygge Service ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Få et uforpligtende tilbud →

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tisvilde Bygge Service ApS

Vi er et mindre tømrerfirma med mere end 30 års erfaring inden for branchen. 

Vores tilgang til alle vores opgaver er, at vi altid leverer et godt stykke håndværk i høj kvalitet.

CVR: 41954264

Kontakt

Tisvilde Bygge Service

Kælderbjergvej 4, 3210 Vejby

E-mail: info@tisvilde-byggeservice.dk