Drømmer du om at renovere dit hus indvendigt? Så står vi hos Tisvilde Bygge Service klar med professionel hjælp. Vi har mange års erfaring inden for renovering af hus, og derfor kan vi hjælpe dig med enhver opgave på området. Vi arbejder som byggefirma i Gribskov kommune og har blandt andet udført arbejde i Helsinge, Hillerød og Vejby.

Ombygning af hus er som regel et større projekt. Det er derfor vigtigt, at du har tænk dig om, inden byggeriet starter. Dermed får du løsninger, der passer til dine forventninger til et velrenoveret hus. Vi afholder altid et opstarts-/idémøde i huset, inden vi går i gang med selve renoveringen. Derved sørger vi for at drømme og forventninger bliver opfyldt.

Kontakt os og hør om dine muligheder ved renovering af hus

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et uforpligtende tilbud på dit renoveringsprojekt. Vi står klar til at foretage enhver form for renovering af hus lige efter dine ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon 52 11 32 11 eller e-mail info@tisvilde-byggeservice.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​ Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering af hus!