Tagarbejde

Har dit tag fået skader?

Vi udfører hos Tisvilde Byggeservice alle typer for tagrenovering uanset om det er udskiftning af enkelte tagsten eller udskiftning af hele tagkonstruktioner, så er vi den rette at kontakte.

Vi kan opsætte alt fra tagplader, tegl til skiffer alt efter, hvilket tag du ønsker. Vi lægger, altid stor vægt på en grundig rådføring når det kommer til udskiftning af nyt tag, da der er flere ting som spiller ind. Det er blandt andet vigtigt, at overveje hvilket udtryk dit hus skal have, og hvilken tagbelægning du skal vælge.

Større tagrenoveringer og nye energikrav

Viser det sig at dit tag har fået større tagskader, og vi skal udskifte mere end 25 % af klimaskærmen, skal vi efterisolere dit tag. Dette er de energikrav, som vi skal følge.

Når vi skal efterisolerer i forbindelse med tagrenovering, bruger vi alt efter dit ønske enten papiruld eller rockwool. Vi anbefaler tit papiruld, da det giver en tæt sammenslutning omkring de nuværende installationer, du har på dit loft. Det er derudover også en miljørigtig løsning.

Vil du vide mere om tagrenovering?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi kan rådgive dig. Ønsker du, at vi skal foretage tagrenovering på dit tag, tager vi altid ud og vurderer dit tag inden vi påbegynder arbejdet – herved undgår vi misforståelser, og sikre at du bliver glad for det færdige resultat.

Vi har foretaget mange tagrenoveringer på parcelhuse i Gribskov Kommune i byerne Helsinge Tisvildeleje og Vejby.

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Følg Tisvilde Byggeservice
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Få et gratis tilbud →

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tisvilde Byggeservice

Vi er et mindre tømrerfirma med mere end 30 års erfaring inden for branchen. 

Vores tilgang til alle vores opgaver er, at vi altid leverer et godt stykke håndværk i høj kvalitet.

CVR: 41088702

Kontakt

Tisvilde Byggeservice

Kælderbjergvej 4, 3210 Vejby

E-mail: info@tisvilde-byggeservice.dk