Mærk en forskel med nye vinduer

Vinduerne er en stor del af dit hus facade, du kan derfor mærke en stor forskel på dit energiforbrug, hvis du udskifter dine gamle vinduer med nye energivinduer. Vi udskifter hos Tisvilde Byggeservice gerne dine vinduer med nye kvalitetsvinduer og døre fra den førende leverandør Outrup.

Fremtidssikre energiløsninger

En af de populære løsninger fra Outrup er deres 3-lags energivinduer. Med en høj isoleringsværdi holder det tykke glas varmen inde, samtidig med at sollyset udefra kan opvarme din bolig, hvilket gør at varmetabet bliver væsentligt minimeret. Med Outrup vinduer og døre får du en fremtidssikret energiløsning til din bolig, derudover er du garanteret at dit hjem overholder de nye miljøkrav for 2020.

Vedligeholdelse af dine vinduer og døre

Uanset om du vælger træ, træ alu eller plastisk vinduer kræver de hver især en form for vedligeholdelse. Trævinduer kræver selvfølgelig mere vedligeholdelse end plastik vinduer og dette er noget du bør overveje inden køb af nye vinduer.

Vedligeholdelse og kvalitet hænger sammen, det kan derfor godt betale sig at vælge gode kvalitetsvinduer og døre. Det er ligeledes muligt, at købe ekstraudstyr bestående af ekstra låsesystemer med mere, som kan monteres på døre og vinduer.

Få den rette rådføring

Vi er hos Tisvilde Byggeservice altid klar til at rådgive dig så du får den bedste løsning, der passer til din bolig. Vi opererer på Sjælland i området af Gribskov Kommune her i blandt Helsinge, Tisvildeleje og Vejby. Derudover udfører vi også opgaver i Birkerød og Lyngby området.

Se mere på www.outrup.dk

Tisvilde Byggeservice